Dit is Pagina 2 van Nieuwe Truck Foto's

Hebt U nog nieuwe foto's, stuur ze naar Noordelijk Transport Minimaal 800X600 formaat.

Bert Oldenburger uit Peize heeft er weer een nieuwe truck bij. Deze keer een Volvo, het gaat maar door bij Oldenburger, begonnen met één truck is Oldenburger nu één van de grootste zo niet de grootste speler in de Nederlandse export bloemenmarkt transport sector, kijk ook eens in het Oldenburger album voor meer foto's.

Bert Oldenburger - Peize

Een mooie foto van een nieuwe combinatie van DGO - Hoogeveen. De maker van de foto is onze zeer gewaardeerde truckspotter en fotograaf Hans van Dijken.

D.G.O. - Hoogeveen

Nieuwe Daf 105 Super Space Cab van Miedema - Marum, ingericht voor speciaal vervoer

Miedema - Marum

Een mooie foto van een Volvo van Drenth gemaakt in De Wijk bij De Raket door Cor Klok, wat ik dan weer zo leuk vindt is dat Cor mij deze foto stuurt, terwijl heel veel fotografen moeilijk doen over copyright etc. heeft Cor er geen enkel probleem mee om zijn foto's te delen met anderen. Kijk ook eens op de prachtige truck foto sites van Cor Klok, enTruck PalaceTruck Palace

Drenth - Groningen, foto Cor Klok

Bert Oldenburger uit Peize is een zeer ondernemende transporteur, van één vrachtwagen naar een wagenpark van ruim 50 trucks !. Van één opdrachtgever naar een uitgebreid Scandinavisch netwerk. Van transportbedrijf naar logistiek dienstverlener. Gedreven door de ambitie van Bert Oldenburgen heeft de organisatie vanaf 1990 toen gevestigd in Peize al heel wat veranderingen en en ontwikkelingen doorgemaakt, o.a. was Bert Oldenburger het eerste transportbedrijf uit Nederland met een LZV vergunning in Zweden en Noorwegen. LZV staat voor Lang en zwaar vervoer en is maximaal 25,25 meter lang en daarom een foto van de eerste Oldenburger LZV. Kijk ook eens in het Oldenburger album

Bert Oldenburger - Peize

Mark Haveman één van de truckspotters uit het Noorden die mij regelmatig foto's stuur, verraste mij deze keer met een prachtige foto van de nieuwste aanwinst van Bekkema - 't Zandt een Volvo trekker die voor van der Vlist gaat rijden.

Bekkema - 't Zandt

Hans van Dijken maakt altijd hele mooi foto's van Noordelijke Transport bedrijven en is een zeer gewardeerde fotograaf voor deze site. Ook deze keer heeft Hans weer een mooie foto ingestuurd en wel van een Mercedes Actros 2441 van de firma Landjuweel uit Uithuizermeeden.

 Landjuweel - Uithuizermeeden

Johan Weites, ook een trouw supporter van deze site wat betreft foto's heeft altijd zijn foto camera bij zich als hij op stap is en dat blijkt ook wel uit het grote aantal foto's dat hij altijd stuurd. Deze keer een mooie foto van een Volvo combi van Bulthuis, Truck en trailer onderdelen met diverse vestigingen in heel Nederland maar toch echt afkomstig uit het Groningse Noordwolde.

Bulthuis - Noordwolde

Een mooie foto van een Scania R500 van Klaas Greving uit Hoogeveen, ik meende toch stellig dat Klaas een echte DAF man was maar er is niets veranderlijker dan de mens en bovendien wat is er mis met een Scania. Juist, niets. De foto werd gestuurd door Rene Wilthof.

Greving - Hoogeveen

Een mooie foto van een DAF XF met keeper oplegger van Gebr. Greving uit Groningen. Helaas ben ik de naam kwijt van de inzender van de foto, laat het even weten en de naam komt er alsnog onder te staan.

 Gebr. Greving - Groningen
Copyright November 2007
Joris Smits