Crash Kremer bij Zuidhorn

Op deze pagina foto's van gecrashte trucks op groter formaat. Hebt U nog foto's, stuur ze naar Noordelijk Transport minimaal 800X600 formaat.

Bovendien gaan we proberen naast de crash foto ook een originele foto van de truck te plaatsen

De enorme ravage bij de crash van Kremer uit Zuidbroek en SK uit Bergum/Sappemeer welke plaats vond op de Friesche straatweg bij Zuidhorn, laat aan de verbeelding niets over. Dat moet een enorme klap zijn geweest en dat bij dat ongeval geen doden zijn gekomen mag een wereld wonder heten.

Hieronder het verhaal van Christiaan Wagenaar de chauffeur van de truck van Kremer.

Het gebeurde in september 2002 op de Friesestraatweg bij Zuidhorn, een truck met oplegger van S&K uit Bergum ⁄ Sappemeer raakte in de slip net voordat we elkaar op volle snelheid zouden paseren, ik knalde net achter zijn cabine in zijn truck en trailer, pas bij zijn achterste as kwamen wij naast elkaar tot stilstand. De voorste assen lagen naast de rijbaan in de sloot. Het zand uit mijn torpedocombinatie lag tot ver achter zijn trailer, hij mankeerde niks en ik ben er met 50 hechtingen en een paar dagen ziekenhuis ook goed vanaf gekomen.

Kremer Kremer

Onvoorstelbaar dat uit deze ravage nog een chauffeur levend werd uitgevist !

Kremer Kremer

Dit was echt een heel bizar ongeval, hoe vaker als je er naar kijkt hoe beroerder je er van wordt.

Kremer Kremer

Als je ook ziet wat er op die oplegger ligt en ziet wat er van die cabine van die Scania over is ga je toch echt denken dat Christiaan Wagenaar een engeltje op zijn

schouder had zitten.

Kremer Kremer

En hieronder de hele combinatie voor de crash, een plaatje van een torpedo Scania, dat was misschien het geluk voor Christiaan Wagenaar die lange neus er voor.

Kremer

Copyright November 2007
Joris Smits